Onze brochure

DOWNLOAD BROCHURE!!

2018

In onze brochure staan alle mogelijkheden uitgebreid uitgelegd, inclusief prijzen, voorwaarden, extra mogelijkheden, ideeën en foto's.

Zo kun je op je gemak een keuze maken. De brochure is hieronder te downloaden  Je kunt ook een gedrukte versie aanvragen.

email: info@pietplezier.nl 
Tel: 013-5215900 / 06-54795376 / 06- 51270396

 

Download hier onze eerste helft van de Piet Plezier brochure! ---> brochure_2018_compleet_PDF.pdf

Algemene voorwaarden

 

Huisregels

Wat u moet weten als organisator!!!!

Veiligheid voor alles!

Wij eisen een volwassene achter het functionerende stuur van de trapkarren. Dit is bij politieverordening verplicht en ook de verzekering eist dit. Neemt u geen risico met de veiligheid van uw eigen gasten. Op de trapkarren zit geen verlichting dus u dient geruime tijd voor zonsondergang terug te zijn.

Gezondheid!

Fietsen op de trapkarren is inspannend. Voor hartpatiënten, zwangere vrouwen of personen met ernstige aandoeningen is het niet aan te bevelen om te trappen. U kunt wel achter op het bankje mee.

Wanneer geopend?

Van 1 maart tot en met 31 oktober op weekdagen van 09.30-18.00 uur.

Op zaterdag en zondag van 09.00-18.00 uur. Indien er een groepsgezelschap heeft geboekt, blijven we langer open.

Tijdens de wintermaanden zijn we geopend op zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.30 uur of op afspraak. U kunt tijdens de wintermaanden ook een besloten feest vieren in ons geliefde boscafé Le Rossignol.

*Op zonnige dagen en in vakanties tijdens de winterperiode; raadpleeg internet.

Garantie bij Regen : Ons aanbod aan binnenactiviteiten is groot en vaak hebben wij ook voor kleine gezelschappen de mogelijkheid om u droog te laten recreëren. Informeer gerust bij ons of dat kan op uw geplande dag.

Reserveren

Reserveren is soms noodzakelijk omdat we volgeboekt kunnen zijn. Dit kan telefonisch, per e-mail, of mondeling. Geboekte groepsarrangementen worden schriftelijk bevestigd.

Gedrag en hoffelijkheid

U bent te gast in “De Parel van Brabant”, een prachtig plekje met schitterende routes. Dat schept zowel verplichtingen ten aanzien van de mensen die aan de routes wonen, als tegenover andere weggebruikers, welke u voorrang dient te verlenen.

Uiteraard gaan wij ervan uit dat u geen afval in de bossen achterlaat!!!!

Overtreders en mensen die overlast veroorzaken worden onherroepelijk van de fietsen geweerd.

Geen picknick: Het is verboden zelf meegebrachte etenswaren of drankjes te nuttigen op ons terrein.

Kinderkorting Voor de meeste arrangementen berekenen wij kinderkorting. Informeer hiernaar als u met kinderen komt.

Art. 1: Reissom

1 In de reissom zijn inbegrepen alle in het programma omschreven zaken, tenzij anders aangegeven.

2 Alle andere kosten zoals reiskosten, verzekeringen, persoonlijke uitgaven, enz. zijn niet in de prijs inbegrepen.

3 Tenzij anders vermeld, gelden de opgegeven prijzen per persoon.

4 De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op gegevens, zoals bekend ten tijde van de samenstelling van dit programma. De organisatie behoudt zich het recht voor de prijzen te wijzigen indien daar aanleiding toe is.

Art. 2: Betaling

25% direct na reservering, tenzij anders aangegeven. U kunt contant afrekenen of pinnen. Wij accepteren geen betaling door middel van een creditkaart.

Art. 3: Verzekering

Indien u door overmacht gedwongen zou worden te annuleren, kan dit vervelende consequenties voor u en ons hebben. Wij raden u aan zo mogelijk een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw eigen assuradeur.

Art. 4: Wijzigingen in aantal personen

In verband met regelmatig te grote verschillen in geboekte en werkelijke aantallen deelnemers, zijn wij genoodzaakt de volgende regels in acht te nemen:• Van het gereserveerde aantal personen kan, tot uiterlijk 3 werkdagen voor de arrangementsdatum met maximaal 10% worden afgeweken zowel naar beneden als naar boven.

• Zonder bericht uwerzijds wordt het minimaal aantal gereserveerde personen in rekening gebracht.

• Bij grotere afwijking naar beneden zoals hierboven omschreven wordt het gereserveerde aantal personen, verminderd met 10% berekend.

• Bij afwijkingen naar boven wordt het aantal deelnemers berekend dat aan het arrangement heeft deelgenomen. Een grotere afwijking dan 10% naar boven kunnen wij pas accepteren als onze capaciteit dit toelaat.

Art. 5: Annulering door cliënt

1 Bij annulering tot 10 weken voor de gereserveerde datum bent u 10% van de reissom verschuldigd, met een minimum van € 50,00.

2 Bij annulering tot 3 weken voor de gereserveerde datum bent u 40% van de reissom verschuldigd.

3 Bij annulering tot 1 week voor de gereserveerde datum bent u 70% van de reissom verschuldigd.

4 Bij niet verschijnen of annulering binnen 1 week voor de reserveringsdatum, bent u 80% van de reissom verschuldigd.

Art. 6: Aansprakelijkheid

“Piet Plezier” aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, letsel in welke vorm dan ook aan de deelnemers en of derden berokkend door welke oorzaak deze schade ook is ontstaan.

Logon

sidebar settings